Görgess a további!

  • Rólunk
  • Jelentkezés
  • Tagság

Ismerj meg minket.

The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub
A klubunk egy olyan szervezet amelyet a Disney Magyarország és a Lucasfilm Ltd. engedélyével hoztunk létre. A Magyar galaktikus Fan Klub nevet Steve Sansweet a LUCASFILM FAN RELATIONS TEAM tanácsadója adta nekünk.
A Magyar Galaktikus Fan Klub célul tűzte ki hogy egybefogja a magyarországi Csillagok Háborúja rajongókat. Felkívánjuk eleveníteni a régi PeCsa klub életet. Előadások, rendezvények , beszélgetések várhatóak a klub életében. A klubhoz csatlakozhat minden CsH rajongó kortól nemtől függetlenül. Várunk a teljesség igénye nélkül : minden Csillagok Háborúja jelmezes, pc-s,konzolos, képregény,könyv,Lego, figuragyüjtő,robotépítő , film, rajzfilm stb.rajongókat. Minden klub tag részére készítünk klubkártyát amely bizonyos kedvezményekre jogosítja majd a tulajdonosát. A klub tagság nem jár semmilyen kötelezettséggel és tagdíjat sem kell fizetni ,a klub tagnak csatlakozásával viszont el kell fogadnia a klub alapszabályát amit mindenki számára elérhetővé teszünk.
Az Erő Legyen Veletek!

Céljaink

A The Force Alliance klub célul tűzte ki hogy összefogja a teljes magyarországi Csillagok Háborúja közösséget. Ez a közösség már nem csak csupán a nyolc nagy film rajongóiból áll. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy az elmúlt negyven évben elárasztottak minket az SW univerzum más termékeivel is. Hogy mire gondolok? Pc-s és konzolos játékok, kártya játékok, tábla játékok, Legok , animációs filmek, figurák, ruházatok, könyvek/képregények és sorolhatnám még napestig. Ezeknek a termékeknek mind meg van a saját rajongó tábora de mégis egy dolog összeköti őket és ez a Csillagok Háborúja. Mi ezt a teljes közösséget szeretnénk egy közös klubba összefogni az ország minden szegletéből.

Terveink

Közeli terveink közt szerepel elindítani a klubnapokat különféle tematikájú rendezvényekkel. Hogy mire gondolok? Lehet, hogy az egyik klubnap tematikája a figurák körül mozog, amíg egy másik űrhajók-robotok körül. Sokakat érdekel és elég látványos is a fénykardvívás, szerintem ez is megérne egy klubnapot. Az utóbbi időben nagyon sok könyv, képregény jelent meg és akkor még nem beszéltünk a különféle kártyás és tábla játékokról. Én úgy gondolom van ebben a csodálatos univerzumban annyi érdekesség amit érdemes megismerni. Úgy szoktam fogalmazni, hogy ha a Star Wars univerzumát egy tortának vesszük akkor ez a torta nagyon sok szeletből áll. Valaki csak egy-két szeletét szereti de vannak olyanok, akik az egészet szeretnék megismerni. Mi azért találtuk ki ezt a klubot, hogy minél több emberrel megismertessük a teljes egészet és azt hiszem ezzel válaszoltam is a távolabbi terveinkre. A klub alapítói közt vannak szerencsére olyan tagok is akik nem budapestiek. Szeretnénk ha ők a saját régióikban vinnék tovább a klub eszmeiségét, hogy vidéken is tudjunk SW rendezvényeket/kihelyezett klub napokat tartani.

A klubról

A klubunk egy non-profit szervezet, éppen ezért tagdíj sem lesz. Továbbra is szeretnénk folytatni a jótékonysági cselekedeteinket akár jelmezben akár „civilben”. A Lucasfilm kérése az volt felénk hogyha bármilyen profitunk termelődne azt kizárólag magyarországi karitatív célokra használhatjuk fel. Ez nem fog nehezünkre esni, hiszen már eddig is sok szervezettel állunk kapcsolatban.

Jelentkezni a klubba a jelentkezem@theforcealliance.hu email címen lehet.

Bővebben a jelentkezésről a Tagság menü pontban olvashatsz

Jelentkezés.

A tagságba való csatlakozásodhoz küldj egy emailt számunkra.

Töltés...
Üzenetedet sikeresen elküldtük!

Klubtagság

A tagság létesítésének menete: tagságra jelentkezni írásban lehet a jelentkezem@theforcealliance.hu vagy a galacticfanclub@gmail.com email címen.

A jelentkezésnek tartalmaznia kell a jelentkező nevét, születési idejét, lakcímét (a klubkártya postázáshoz), email címét és pár sorban miért szeretne csatlakozni a Klubhoz. A jelentkező a felvételről válasz email-ben kap tájékoztatást. A klubkártya ingyenes. Ha nem igényelsz Klubkártyát ezt a jelentkezésnél mindenképpen jelezd!

A Klub tagja lehet az a természetes személy, jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki elfogadja a Klub Alapszabályát és belépési nyilatkozatban vállalja, hogy tevékenyen részt vesz a Klub munkájában.

A tag felvételéről – írásbeli felvételi kérelme alapján – a Klub Elnöksége dönt.

Tagsági jogviszony létesítése:

Klub tagságra jelentkezni írásban lehet a jelentkezem@theforcealliance.hu vagy a galacticfanclub@gmail.com email címen.

A klubtagságba jelentkezésnek tartalmaznia kell a jelentkező nevét, születési idejét, lakcímét (a klubkártya postázáshoz), email címét és pár sorban miért szeretne csatlakozni a Klubhoz. A jelentkező a felvételről válasz email-ben kap tájékoztatást. Ha valamelyik adat elmarad a jelentkezés érvénytelen és a klubba nem nyer felvételt a jelentkező. A Klubtagsági kártya szabályzatát lentebb lehet olvasni.

A Klub tagjának jogai:

– részt vehet a Klub tevékenységében és rendezvényein, továbbá a Közgyűlés határozatainak meghozatalában, észrevételeket, javaslatokat tehet, véleményt nyilváníthat a Klub működésével kapcsolatban;
– ajánlásokat tehet a Klubot érintő kérdések megtárgyalására;
– felvilágosítást kérhet a Klub tevékenységéről, amelyre a Klub 30 napon belül köteles választ adni;
– 18. életévének elérése után választhat, illetve választható a Klub ügyintéző és képviseleti szerveibe, illetve tisztségeire;
– indítványt tehet a Közgyűlés és az Elnökség napirendi pontjaira;
– betekinthet a Klub nyilvántartásába;
– a tagok egyharmada írásban ok és cél megjelölésével rendkívüli Közgyűlés és rendkívüli elnökségi ülés összehívását kezdeményezheti.

A Klub tagjának kötelességei:

- a Klub tagja köteles a jelentkezési adatiban lévő változást jelenteni a vezetőség felé email-ben 15 napon belül.
- a Klub tagja köteles a Klub céljainak megvalósítását elősegíteni, ennek megfelelően nyilatkozni bármilyen médiában
- a Klub tagja köteles a LucasFilm Ltd. iránymutatásait betartani a Klub rendezvényein melyekről a Klub rendezvényért felelős személyei tájékoztatják a tagot
- a Klub tagja köteles a Klub céljait, irányelveit követni, s ha nem ért azokkal egyet jelezheti a vezetőség felé vagy megszüntetheti tagságát
A teljes szabályzatot mindenki által elérhetővé tesszük!

Klubkártya

A Klubkártya igénylésekor név, cím megadása szükséges. A Klubkártya adatait a kártyatulajdonos beazonosíthatósága érdekében, és tájékoztatási célból tartja nyílván a Kibocsátó. Az egyéb adatok megadása önkéntes (e-mail cím, telefonszám). Az adatokat a Kibocsátó saját célra gyűjti, az adatokhoz kizárólag a Kibocsátó adatkezeléssel, illetve a Klubkártya ügyintézéssel foglalkozó alkalmazottai férhetnek hozzá, azt harmadik félnek nem szolgáltatja ki. Az adatokat a Klubkártya érvényessége idejéig tárolja a Kibocsátó. A Klubkártya határozatlan ideig érvényes.

KLUBKÁRTYA SZABÁLYZAT GY.Í.K.

Ki jogosult a TFA-Magyar Galaktikus Fan Klub Klubkártyára?

A TFA-MGFK Klubkártyára és az általa nyújtott kedvezmények igénybevételére jogosult az a személy, aki elfogadja a kártya szabályzatát és a Klub tagja, tisztségviselője

Hogyan igényelheted a Klubkártyádat?

A Klubhoz való csatlakozásoddal automatikusan igényled a Klubkártyádat.
Ha nem szeretnél kártyát a jelentkezésedben ezt mindenképp jelezd.

Hol és mikor veheted át a Klubkártyádat?

A kártyát postán juttatjuk el részedre. Ha van rá lehetőség, akkor rendezvényeinken előre egyeztetve is átveheted.

Mire jó a Klubkártya?

A Klubkártya birtokosai a Csillagok Háborújával kapcsolatos hasznos kedvezményeket és segítségeket vehetnek igénybe.

Meddig érvényes a Klubkártya?

A kártya határozatlan ideig érvényes.

Mit tegyél ha a Klubkártya érvényessége lejárt?

A kártya érvényessége nem jár le ! Ha elfelejtenéd meghosszabbítani, akkor sincs gond mert nincs érvényességi ideje.

Megszüntethető a tagság?

Ha szeretnéd megszüntetni a tagságot, akkor jelezd ezt a info@theforcealliance.hu címen és a kártyát letiltjuk.

Mit tegyél ha elveszítetted a kártyádat?

Az elveszett kártyát 500 Ft/db áron tudjuk pótolni. Kérjük vigyázz rá! További információ: info@theforcealliance.hu